Velkommen til RICON WIRE MESH CO., LTD.
  • Kendskab til rustfrit stål

    Rustfrit stål trådnet er i øjeblikket det mest almindelige, meget udbredte og største metalnetværk på markedet. Den almindeligvis omtalt som rustfrit stålnet henviser hovedsageligt til vævet net i rustfrit stål.

    Lad os først og fremmest forstå indflydelsen fra flere hovedelementer i rustfrit stål på rustfrit ståls ydeevne:

    1. Chrom (Cr) er hovedfaktoren, der bestemmer korrosionsbestandigheden af ​​rustfrit stål. Metalkorrosion er opdelt i kemisk korrosion og ikke-kemisk korrosion. Ved høje temperaturer reagerer metal direkte med ilt i luften for at danne oxider (rust), hvilket er kemisk korrosion; ved stuetemperatur er denne korrosion ikke-kemisk korrosion. Chrom er let at danne en tæt passiveringsfilm i oxidationsmediet. Denne passiveringsfilm er stabil og komplet og er fast bundet til basismetallet, der fuldstændigt adskiller basen og mediet og forbedrer derved korrosionsbestandigheden af ​​legeringen. 11% er den laveste grænse for chrom i rustfrit stål. Stål med krom mindre end 11% kaldes generelt ikke rustfrit stål.

    2. Nikkel (Ni) er et fremragende korrosionsbestandigt materiale og hovedelementet, der danner austenit i stål. Efter at nikkel er tilsat rustfrit stål, ændres strukturen betydeligt. Når indholdet af nikkel i rustfrit stål stiger, vil austenit stige, og korrosionsbestandigheden, høj temperaturbestandighed og bearbejdelighed af rustfrit stål vil stige og derved forbedre stålets kolde arbejdsprocesser. Derfor er rustfrit stål med højere nikkelindhold mere velegnet til trækning af fin tråd og mikrotråd.

    3. Molybdæn (Mo) kan forbedre korrosionsbestandigheden af ​​rustfrit stål. Tilsætning af molybdæn til rustfrit stål kan yderligere passivisere overfladen af ​​det rustfrie stål og derved forbedre korrosionsbestandigheden af ​​rustfrit stål yderligere. Molybdæn kan ikke danne udfældning i rustfrit stål for at udfælde molybdæn og derved forbedre ruststyrkens trækstyrke.

    4. Kulstof (C) er repræsenteret med "0" i rustfrit stålmateriale. Et "0" betyder, at carbonindholdet er mindre end eller lig med 0,09%; "00" betyder, at kulstofindholdet er mindre end eller lig med 0,03%. Øget kulstofindhold reducerer rustfrit ståls korrosionsbestandighed, men kan øge hårdheden af ​​rustfrit stål.

    news
    news
    news

    Der er mange typer rustfrit stål, herunder austenit, ferrit, martensit og duplex rustfrit stål. Fordi austenit har den bedste omfattende ydeevne, er ikke-magnetisk og har høj sejhed og plasticitet, bruges den til behandling af trådnet. Austenitisk rustfrit stål er den bedste rustfrit ståltråd. Austenitisk rustfrit stål har 302 (1Cr8Ni9), 304 (0Cr18Ni9), 304L (00Cr19Ni10), 316 (0Cr17Ni12Mo2), 316L (00Cr17Ni14Mo2), 321 (0Cr18Ni9Ti) og andre mærker. At dømme efter indholdet af chrom (Cr), nikkel (Ni) og molybdæn (Mo) har 304 og 304L wire god samlet ydeevne og korrosionsbestandighed og er i øjeblikket tråden med den største mængde rustfrit stålnet; 316 og 316L indeholder høj nikkel og indeholder molybdæn, den er mest egnet til trækning af fine tråde og har god korrosionsbestandighed og høj temperaturbestandighed. Højmasket tætnet mesh er ikke andet end det.

    Derudover er vi nødt til at minde venner om trådnetproducenten om, at rustfrit ståltråd har en tidseffekt. Efter at det er anbragt ved stuetemperatur i en periode, reduceres bearbejdningsdeformationsspændingen, så rustfrit ståltråd efter en periode er bedre at bruge som et vævet net.

    Fordi rustfrit stålnet har egenskaberne syrebestandighed, alkalimodstand, høj temperaturbestandighed, trækstyrke og slidstyrke, er det især velegnet til insektscreening og filternet under sure og alkaliske miljøforhold. For eksempel bruges olieindustrien som en mudderskærm, den kemiske fiberindustri bruges som et skærmfilter, galvaniseringsindustrien bruges som en bejdseskærm, og metallurgi, gummi, rumfart, militær, medicin, mad og andre industrier bruges til gas- og væskefiltrering og anden medieseparation.


    Posttid: 23.-20-2021